fbpx

Ga zien wat er écht is

Je loopt de benen onder je lijf vandaan. Zorgt dat niets in de soep loopt en staat altijd voor een ander klaar.

Je ruikt problemen van een kilometer afstand. Tackelt deze voordat het issues worden en zorgt dat alles gesmeerd verloopt.

Je voelt situaties feilloos aan. Bent altijd een stap verder en je staat je mannetje.

Iedere moment van de dag ben je aan het knallen, je hebt het helemaal voor elkaar en toch…

HET SCHUURT. HET VOELT NIET GOED

Soms denk je wel eens:

‘Wat heeft het voor een zin.
Voor wie doe ik het.
Waarom doe ik het.’

Alleen duurt dit nooit lang want jij hebt geen tijd om achterover te leunen. Jij kan niet lopen lanterfanten. Want hé:

THE SHOW MUST GO ON

Ik begrijp het. Ik snap het volledig. Want als jij het niet doet, wie doet het dan?

Stel je eens voor…

Je werkt hard en het wordt opgemerkt.
Je wordt gezien. 

Je lost problemen op en het wordt gewaardeerd.
Je wordt gehoord. 

Je deelt je zorgen en hier wordt iets mee gedaan.
Je wordt begrepen

Wat zou dat met je doen?
Hoe zou jij je voelen als je wordt:

GEHOORD
GEZIEN
BEGREPEN

Onmogelijk??

Het “Burner’s Cocktail” programma laat jou zien wat er écht is. Laat jou voelen wat er leeft en leert jou luisteren naar wat er gebeurt.

Jij gaat keihard werken, naar oplossingen zoeken en jezelf uiten.

Oja, voor ik het vergeet: je gaat aan de slag met jezelf. Kijken waarom jij doet wat je doet en jij gaat jezelf weer OP DE EERSTE PLEK ZETTEN.

We gaan samenwerken, sparren en onderzoeken waar jij tegen aan loopt. Er wordt naar je geluisterd, er is wekelijks 1 op 1 contact en ik ben er speciaal voor jou.

Zeven weken lang word jij gehoord, gezien en begrepen. En niet geheel onbelangrijk: na afloop van het traject voel jij weer dat je leeft.

JIJ ZIET. JIJ VOELT. GEWOON: JIJ BENT.

Wil jij dit ook.

Wil jij gehoord worden?
Wil jij gezien worden?
Wil jij begrepen worden?

En durf jij jezelf op de eerste plek te zetten? Ben jij bereid eerlijk naar jezelf te kijken? En wil jij je kwetsbare kant tonen?

Als jij nu op alles volmondig JA zegt, dan kan ik jou helpen. Dan wil ik jou coachen zodat ook jij gaat zien wat er écht is. Wil jij dit? Ben jij klaar voor de volgende stap?

Klik dan hieronder om te connecten. Ik neem dan contact op met jou, wanneer en hoe jij dat wilt.

Ga voelen wat er leeft

De “Burner’s Cocktail” is een intensief 1 op 1 coach traject van zeven weken. Bijna vijftig dagen lang gaan we aan de slag met jouw problemen, gaan we kijken naar jouw overtuigingen en ga jij werken aan jouw persoonlijke groei.

Je gaat met de billen bloot, springt in het diepe en gaat jezelf tegenkomen.

HET IS GEEN PROGRAMMA VOOR WATJES

Onze eerste meeting is op een locatie die jij uitkiest. Een plek waar jij je helemaal op je gemak voelt, waar jij jezelf kunt zijn. Hier gaan we jouw mogelijkheden bekijken, onderzoeken waar jij behoefte aan hebt en gaan we doelen stellen. Aan het eind van deze sessie is er een duidelijk plan waar we dan zeven weken lang aan gaan werken. 

Bijna twee maanden lang vraag ik jou het hemd van het lijf en sta je op mijn radar. 24/7 gaat het over jou. Net zolang totdat jij ZIET wie jij écht bent, totdat jij HOORT wat je écht zegt en niet onbelangrijk: totdat jij weer VOELT dat je écht leeft. 

SAMENVATTEND:

Ik begeleid jou  face to face. Ik help jou om jouw overtuigingen zichtbaar te krijgen, waarna jij beslist of ze jou nog dienen. En ik zorg dat jij de juiste stappen gaat zetten.

Ik ben er zeven weken helemaal exclusief VOOR JOU

Al die tijd lang loop ik met je mee, sta ik aan jouw zijde en zorg ik dat je niet verzuipt. Je gaat stappen maken, begint mogelijkheden te zien en krijgt inzicht in wie je nu écht bent. Doordat je jezelf gaat begrijpen verander je in een betere versie van jezelf. En dan niet 2.0 maar gewoon:

Hoor wat er gebeurt

Je bent bijna overtuigd. Voelt dat dit de “Burner’s Cocktail” de oplossing voor jou is, maar toch…

JE WEET HET NIET ZEKER, WANT…

Wat tof dat je toch interesse hebt in het programma. Dat je je aangesproken voelt tot mijn manier van werken.

Ik richt me specifiek op bouwvakkers omdat dat de doelgroep is die ik door en door ken, die ik begrijp en waarvan ik weet dat ik ze kan helpen. Dat wil niet zeggen dat ik jou niet begrijp of niet wil helpen, integendeel.

Als jij een recht door zee coach zoekt, niet bang bent voor de waarheid en met beiden voeten op de grond wilt staan dan kan ik jou zeker helpen. Dan kan ook jij grootse stappen zetten.

Dus laat je niet afschrikken door de term bouwvakker en plan een kennismaking in.

Coaching gaat niet over cijfers, presteren of het juiste antwoord weten. Het gaat over naar jezelf kijken, accepteren en willen groeien. Je wilt de beste versie van jezelf worden. Alleen dat al, het willen groeien, maakt je slim. Het laat zien dat je WIJS en bereid bent te investeren in jezelf.

Het programma is zo opgezet dat iedereen kan meedoen. Geen langdradige teksten, nietszeggende woorden of andere mambo jambo. Absoluut niet. Ik spreek duidelijke taal en geef heldere uitleg. Iedere vraag wordt met respect behandeld en het gaat op jouw tempo.

SLIM IS WAT JE WEET, WIJS IS WAT JE DOET

Dit programma is geen quick fix om jouw van je burn-out af te helpen. Helaas. Het is een programma waar je jezelf diep in de ogen gaat kijken, waar je met de billen bloot gaat en waar je in het diepe springt.

Allemaal met de bedoeling jezelf door en door te leren kennen.

Het is een programma wat heel goed kan helpen om te herstellen van een burn-out. Wat je de handvatten geeft om er bovenop te komen, maar alleen als jij bereid bent om in de spiegel te kijken. Om te zien wat er écht is.

Dus heb je een burn-out: geen probleem.

Laten we vooropstellen: jij gaat niets doen wat jij niet wilt. Ik ga jou niet pushen of dwingen. Alles wat jij doet gebeurt uit vrije wil. En wil jij niet over je gevoelens praten. PRIMA, ik begrijp het. Deed ik ook niet als bouwvakker. 

Door uiteindelijk wel mijn gevoelens te delen, door erover te praten, begon ik mezelf steeds beter te begrijpen. Kon ik mijn beweegredenen zien en ontdekte ik wie ik écht ben. Hierdoor maakte ik reuze stappen waardoor ik gigantisch kon groeien. Op persoonlijk vlak, maar dat begreep je volgens mij wel.

Over gevoelens praten is doodeng, voelt ongemakkelijk en je weet niet hoe de ander reageert. Geen probleem. 

BEEN THERE DONE THAT

Maar zoals ik al zei: je moet niks. Alles mag.

Je bent gevormd door je verleden. Door alles wat je hebt meegemaakt en geleerd als kind. Hier heb jij je normen en waarden ontwikkeld, hier komen jouw overtuigingen vandaan en vanaf hier ben jij je gaan aanpassen aan de wereld.

Vandaag de dag loop je tegen deze overtuigingen aan, zijn jouw normen en waarden anders en is de wereld verandert.

Door jou te laten zien wie je was en wie je nu bent, kun je gaan werken aan wie je wilt zijn.

We gaan niet jouw verleden oprakelen, uitpluizen of herbeleven. Alsjeblieft niet, geweest is geweest. Maar we gaan wel verbanden leggen. Ik ga jou laten zien dat overtuigingen uit jouw verleden nog steeds actueel zijn in het nu. Het heden.

Doordat jij deze overtuigingen leert te herkennen krijg je de mogelijkheid om nieuwe overtuigingen te maken. Overtuigingen die beter bij dit moment passen.

Je leert het verleden los te laten en gaat WERKEN AAN JOUW TOEKOMST.

Draai het eens om. Begrijp jij jezelf? Weet jij waarom je doet wat je doet? Weet jij wie je nu écht bent? Geloof me: ik begrijp jou dondersgoed. Ik weet als geen ander hoe het voelt om niet gehoord, gezien en begrepen te worden. En ik weet ook dat dat kan veranderen. Het gaat er niet om of ik jou begrijp, het gaat erom of jij jezelf begrijpt.

Juist doordat ik in jouw schoenen heb gestaan, doordat ik me ongezien en onbegrepen heb gevoeld, juist daardoor begrijp ik jou en kan ik helpen.

Het gaat er niet om dat ik jou ga begrijpen, het gaat erom dat jij jezelf gaat begrijpen. SNAP JE.

JE TWIJFELT NOG STEEDS??

Dat kan. Is begrijpelijk, waarschijnlijk is dit nu niet het juiste moment of programma voor jou. NO HARD FEELINGS. Ik wens jou heel veel succes met alles wat je nog gaat doen.

En wie weet: misschien op een later tijdstip is het wel jouw tijd of moment.

Maar ben je WEL OVERTUIGD.
Ben je bereid de VOLGENDE STAP te zetten.
Ben je helemaal klaar voor jouw NEXT LEVEL.

Klik dan hieronder om een kennismaking in te plannen. Een gesprek waarin we samen gaan kijken of ik jou kan helpen om te zien wat er écht is.

JIJ ZIET. JIJ VOELT. GEWOON: JIJ BENT.

Contact formulier

Vul hieronder je gegevens in
en dan mail ik jou voor een afspraak.