Wie is Hans
Andriessen

Eigenwijs. Eigen willetje. Eerst zien, dan geloven.

Dit waren mijn kinderjaren.
Veertig jaar later ben ik nog steeds eigenwijs.
Niet meer zo erg, maar toch.
Ook al zie ik het niet, ik wil het nu wel geloven.
Tenminste… als ik het kan voelen.

Mijn naam is Hans Andriessen.
Als burn-out coach laat ik bouwvakkers zien wat er écht is zodat zij weer voelen dat ze leven.

Op school was ik een doener. Natuurlijk deed ik wat er gevraagd werd, maar tot op zekere hoogte. Een taal leren die ik nooit zou gebruiken? No way. Een kikker ontleden om zijn organen te zien. Ja, dáág! En boeken lezen om daarna te vertellen waar het over ging. Ben je gek ofzo?

Wanneer ik ergens het nut niet van in zag, dan deed ik het niet.

Eenmaal in de grote mensen wereld kwam ik nog steeds dingen of situaties tegen waar ik het nut niet van inzag. Anders gezegd: ik begreep het waarom, maar was het niet eens met het hoe. Ook al keken we naar hetzelfde, ik zag meestal iets anders dan de ander. Ik keek door de ruis heen en zag, toen, al wat er écht was. 

En met écht bedoel ik datgene wat er is, niet wat je denkt dat er is. We zien misschien wel hetzelfde, maar nemen we ook hetzelfde waar? Bijvoorbeeld die leuke buurvrouw. Ik zie een mooi mens. En jij?  Wat, als ik je nu vertel dat deze vrouw zeventig is. Zie je dan nog steeds hetzelfde? Dat bedoel ik met écht.

Als coach en trainer wil ik jou anders leren kijken. Ik wil dat jij gaat zien wat er écht is en dan niet door urenlang samen op een matje te mediteren, je aura te lezen of andere mambo jumbo. Echt niet!

Nee. We gaan aan de gang met simpele oefeningen, duidelijke uitleg en dit alles in simpele bewoordingen. Dus geen zweverige termen of nietszeggende woorden, maar gewoon duidelijke taal. 

Ik wil dat jij gaat zien wat er écht is. Dat je hoort wat er leeft en… dat je weer gaat voelen. 

Jij ziet. Jij voelt. Gewoon: jij bent. 

Wil je meer lezen over mij, over mijn transformatie van bouwvakker naar coach of hoe een burn-out je leven kan veranderen? Download dan hieronder het GRATIS e-book “Voelen dat je leeft”

Download het gratis e-book

Voelen dat je leeft